Новини

Защо е важно да се свържем с духовните си водачи?

Отварянето на третото око и свързването с духовните водачи е много дискутирана тема. Тя е определяна от ортодоксални учени като силно спекулативна.

В статията се твърди, че може да подобрите живота си. Дали това е така ние не се наемаме да гадаем и ще оставим на вашия личен усет да следва информацията.

Освен промяната, която можете да почувствате има и много причини да тръгнете по пътя на духовно пробуждане. То е част от едно друго осъзнаване и осмисляне на живота.

Принципите посочени тук са процес и той следва своята предначертаност за всеки един от нас от първия до последния час.

1. Постигнете мечтите с лекота

Постигането на целите може да бъде предизвикателно. Ако се затрудним по пътя, духовните водачи могат да помогнат и да ни дадат по-голяма яснота.

Те са тези, които правят нещата да се случват лесно. Ако това е така и при нас бъдете сигурни, че получаваме помощ от висшите сили. Замислете се колко често и при вас се случават необясними неща, но те ви помагат.

2. Вземете приятелски съвет

Духовните водачи ще ни дадат приятелски съвет. Те могат да ни подскажат, как да бъдем напълно себе си и как да привличаме правилния партньор за нас.

Най-доброто е да се научим да слушаме вътрешния си глас. Каквото и да говорят приятели, приятелки и доброжелатели като слушаме собствения си вътрешен глас изпълняваме съдбата.

3. По-добри решения

Ако традиционните консултации и съвети не отговорят на нашите въпроси, то духовните водачи ще успеят.

Те ще ни дадат индивидуални съвети, съобразени с нашите ценности и намерения.

Обикновено човек ги получава в един единствен миг като прослетление. Примерите са хиляди. Един от интересните е идеята на Стив Джобс за създаването на Iphone.

4. Приемайте себе си и се обичайте

Нашите духовни водачи ще ни дадат безусловна любов и ще бъдат винаги до нас, когато душата говори с тях. Щом започнем да „чуваме“ съветите и напътствията от тях ще усетим истинския приток на вяра и сила.

Само по себе това може да е достатъчно, за да преобразим отношението към нас си и към другите хора.

5. Нови проекти и идеи

Независимо дали става въпрос за творчество, бизнес или домашен бит, нашите духовни водачи са готови да ни помогнат във всяка минуа.

От случайни срещи до идеи, които внезапно се появяват в главата ни, ще се изненадаме колко бързо нещата започват да се подреждат по местата си. В този момент е ясно, че сме били осенени от висше присъствие.

6. Освобождаване

Можем да потърсим напътствия относно предизвикателствата пред които се изправяме в момента. Да получим нови прозрения и разбирания за живота е във възможностите на нашите духовни учители.

Те са причината да отстраним всякаква нерешителност, съмнение или объркване, които сме изпитавали през годините. Силата на една тяхна мисъл, посята у нас е като изцелителна глътка вода.

7. Чувството за хумор

Духовните водачи имат прекрасно чувство за хумор и ще ни покажат, че не бива да взимаме себе си или живота твърде сериозно. Нито един апартамент, кола, къща, яхта или какъвто и да е предмет пътува с нас в отвъдното.

Чувството за хумор спасява дори заклетите песимисти от самоубийствените мисли.

8. Обгрижени и изцелени

Независимо дали сте практикуващи или просто се интересувате от духовно изцеление, духовните водачи сътворяват странни и прекрасни начини, за да ви помогнат да се излекувате.

Примерите описани в литературата не спират да вдъхновяват милиони хора по света. Вярата в изцелението е вяра в самите нас.

9. Високи вибрации

Духовните водачи ни позволяват да използваме пълния си потенциал на светли същества с мисия в този живот.

С осъзнавате и постигането на мисията ние повишаваме вибрациите си и ще бъдем по-щастливи, съпричастни и удовлетворени от живота.

Тази простичка истина е в основата и на Христовото учение.

10. Духовната и многоизмерна реалност

Пробуждаме се, за да осъзнаем, че реалността и съзнанието са много повече, отколкото си мислим. Добре е да си представяме каквото искаме да ни се случи.

Водачите на духа са домакини на това царство. Докато прекосяваме неизследваните територии с тях ние ще видим себе си като силно, многоизмерно същество, което живее в божествената Вселена.

Източник: Soul Travel Rules