Тайни и загадки

Защо не ни разрешават да вярваме в тази теория?

Неотдавна в поредната порция разсекретени документи на ЦРУ бе открито още за предполагаемата връзка на нацистките инжинери с извънземните посетители.

Една забранявана теория гласи, че извънземни от така наречените сиви, са се приземили принудително през 1936 година в Германия.

После влезли в сговор с СС и започнали да им помагат след разрешение за извършване на опити с човешки същества.

В замяна на доброто отношение извънземния екипаж разкрива свръхтехнологии на окултно настроения водач на арийската нация.

Изпратена е експедиция в Тибет по поръчение на неземните съюзници в търсене на ценни окултни реликви с извънземен произход.

Съветите на извънземните

Междувременно Фюрерът прави няколко важни крачки в завладяването на цялата власт в Германия и започва експанзия в Европа.

По съвет на извънземните си приятели Хитлер поставя задачата бързо да се пренесат под земята всички предприятия на германската промишленост, в подземен обект с площ 100000 кв. м.

През 1944 г., под планината Хоубирг в Нюрнберг, започнало изграждането на един от най-големите подземни заводи за евакуиране на самолетни двигатели на компанията BMW.

Кодовото име на обекта е „Догер“

Той не бил завършен, но мащабността му смайва. Вентилационната система на помещенията можела да работи автономно 5-6 месеца без външно захранване.

След капитулацията на Германия всички входове към съоръжението били запечатани.

По време на строителството му са загинали между 8 и 10 хиляди затворници от концентрационните лагери.

Друг обект трябвало да обезпечи нуждите на Райха от ултра-съвременните самолети Messerschmitt Me 262.

Това са първите реактивни изтребители в света. При построяването му са загинали над 18 хиляди души.

Подземен ракетен център

Ракетата А-4, по-известна като V-2, е едно от оръжията, за чието използване Хитлер и Третия райх залагат живота на цялата нация.

След победата над Германия истината за технологичния пробив на учените била скривана заради готовността на германците за производство на ядрени оръжия.

Още от тайните планове на извънземните се твърди в тази нова теория е построяването на Секретният ракетен център в Пенемюнде. Той бил само за изпитване на ракетна техника.

След унищожаването му немските военни започнали да проектират завод за производство на ракети, който да издържа на бомбардировки с произволна продължителност и интензивност.

Заводът „Мителверк“ в Тюрингия бил най-големият и най-сложният проект за подземно строителство. Проектната му мощност била 30 ракети ФАУ-2 в денонощие.

Работната ръка за построяването на завода била осигурявана от специално създадения за целта концентрационен лагер „Дора“.

Атлантическият вал и подземните градове

„Атлантческият вал“ е най-мащабният строителен проект в историята на Райха.

Това е непрекъсната мрежа от дълговременни брегови укрепления, оборудвани с артилерийски батареи и друго тежко въоръжение, включително зенитно, за отразяване на всяка вражеска атака с подземни хранилища и складове.

Обектът поразява със своя размах. И дори близо 80 години по-късно, повечето от бетонните бункери и помещенията в комплекса са в прекрасно състояние.

Съветите на извънземните са спазени в най-голяма степен за този невероятен обект.

В него може да се настани удобно цял гарнизон. 3300 войници с оръжието, боеприпасите и оборудването, необходими за отразяване на масирана атака от морето.

100 000 кубически метра железобетон, 900 помещения с различна площ, оборудвани с тунели с километри кабели за връзка и автономни системи за поддържане на живота.

Изследователска група на американското разузнаване е намерила около 500 различни обекти само по бреговата линия на Европа.

„Това са 20% от вероятния брой на изградените обекти. Изучаването на останалите секретни бункери и търсенето на подземни градове може да отнеме още 50 години.“, се казва в разсекретения документ.

НП/2020