Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Защо производството на страхове расте и каква е причината да се пропагандира?

Илюстрация: careerizma.com

Това е въпрос, който често си задавамe през целия си живот. Никога не преставаме да се учудваме, че толкова много хора не свързват понятието „страхове“ с някакво специално усещане. Винаги където е домът е спокойно, но дали това е така?

Домът е мястото, където е сърцето, където сме доволни и щастливи. Място, където се чувстваме напълно способни да се наслаждаваме на това, което ни заобикаля и може наистина да оценим.

В действителност усещането „да бъдеш у дома“ има личен смисъл и идва отвътре. Дали това се основава на енергия, настроение или е просто цялостна интуитивна вибрация – „у дома“ е уникално понятие за всеки от нас.

Фактът, че малцината избрани са в състояние да контролират и манипулират цялото глобално население подчертава, че е необходима голяма промяна в начина, по който избираме да живеем.

Виждаме всекидневно, независимо къде живеем, деструктивните мерки, които прилагат политиците и корпоративните гиганти и с производството на страхове рушат всичко останало.

Те произвеждат фалшиви страхове, засилват напрежението и манипулират, за да получат одобрение или приемане.

Това не е управление, това е общество, основаващо се на страх, което в момента преминава през значителна промяна в съзнанието. Но как и кой е създал тези тенденции? Какво ще кажем за нашето собствено право за защита и право на съзнателен избор?

Когато разглеждаме по-отблизо действията и нагласите на малцината избрани, можем да видим, че те действат като група примати в джунглата.

Те ще направят всичко възможно за да наложат конфронтационна реторика и вместо да бъдат отговорни ще търсят начини да оправдаят действията си.

Да водят пропаганда и да получат властта и ресурсите. Те са способни буквално да унищожат човечеството и планетата.

Ние имаме друга цел, различна от тази да служим на другите. Родени сме в свобода за избор на начина на живот за нашето развитие. Ние сме тук, за да се обичаме и да се уважаваме един друг.

Тъй като физическото тяло се опитва да се справи с нашата душевна експанзия, ще има вътрешна битка.

В този изключително важен момент ще обмислим отново всички наши преживявания и ще вземем решението, което е правилно за нас.

Докато в атмосферата има много ниски вибрации и насаждане на страх, имаме задължението да насърчаваме любовта.

Ние сме любов и това е всичко, което е необходимо за днес. Когато си спомним кои сме ние, както и цялата заблуда, която ни е била наложена, ще навлезем в следващия период и в следващата стъпка на революцията на любовта.

Вие имате тази сила, време е да я използвате без страх. Да преборим всичко с чиста безусловна любов и да позволим на собствената си сила да постигне желания живот.

НП/Дийн Томас

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.