Новини

Защо старите души страдат повече от всички други?

Живяхме под карантина дълго време. Едва тези дни започнахме да усещаме свободата от движението и социалното общуване. Но знаем ли какво отключи в нас заключването на хората?

За тези от нас, които имат стара душа, това е препядствие в отношенията им с другите и особено в любовта. Но защо е така?

1. Очакват много

Въпреки, че не искат партньорите им да са перфектни, те имат големи очаквания и също така много от тях се считат за старомодни. А днес това е просто архаично. Заключването просто отдалечи хората неимоверно много.

2. Знаят какво искат

Старите души знаят точно какво искат и не могат да се примирят с нищо по-малко. Ако забележат, че определен човек не е за тях, продължават напред. Така, че не бива да ги обвиняваме.

3. Ценят искрените разговори

Старите души ценят дългите разговори за смисъла на живота, за спомени и за техните стремежи. Не ги интересуват клюки или безсмислени разговори. А тази „стока“ днес е от най-конвертируемите на пазара на обществените отношения.

4. Искат романтика

В днешно време романтика е силно подценявана. На хората със стари души им харесва, когато човек прави малки романтични жестове. Те отключват невероятна енергия у тях. Такъв жест може да реши труден спор или да отключи нова връзка.

5. Изключително интуитивни

Те са интуитивни и усещат на къде върви връзката им със света. Това е трудно преодолимо емоционално препядствие пред старите души и те почти винаги страдат заради това си качество.

6. Те се фокусират върху по-голяма цел в живота

Старите души преснасят това във взаимоотношенията си. Могат да се наслаждават на малките неща, но по-голямата картина е от голямо значение за тях и е трудно да намерят някой, който е на същата вълна като тяхната.

7. Не се интересуват от мимолетни връзки

Те търсят стойностната връзка между двама души, дълбоките разговори и взаимното разбирателство. Трудно ще ги уловите на въдицата си. Дори и да ги заблудите за известно време раздялата ви е гарантирана.

8. Не се интересуват много от съвременните обичаи

Вместо да се запознават с хора от социалните мрежи или по барове, те предпочитат да направят запознанство с някого по старомодните начини. Не се интересуват много от съвременните обичаи.

9. Силно съпричастни и често привличат неправилните хора

Токсичните хора се захранват от тяхната енергия на съпричастност и доброта. В следствие на това, те биват използвани и разочаровани.

Старите души се опитват се да бъдат съпричастни към всички, дори и към онези, които обществото отбягва.

10. Преживяли са много

Те не са стари души без причина – преминали са през много житейски борби и различни ситуации в живота, които са ги накарали да израснат много по-бързо от нормалното.

11. Не играят игри

Предпочитат да бъдат искрени в любовта си, отколкото да се преструват и да играят роли.

12. Не се вписват в модерната епоха

Те предпочитат да живеят в настоящия момент, а не да си ровят в телефона, когато са в компания.

13. Не се страхуват да продължат напред

Ако една връзка не работи, не се опитват да я насилват. Няма да бъдат груби, но ще направят всичко възможно да сложат дипломатичен край.

14. Не се страхуват да покажат себе си

Хорското мнение за тях е без значение. Не е в техните приоритети да се опитват да се впишат в съвременното общество.

НП/2021