Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Защо винаги срещаме същите души, при всяко наше прераждане?

През живота ни пътищата ни се пресичат с много други хора. От нашите родители, до нашите деца, от братята и сестрите ни, до нашите любовни партньори.

Според кармичните закони ние винаги срещаме същите души, но при различни обстоятелства.

Душата минава през този цикъл на физически прераждания, защото има някакъв вид дълг.

Чрез прераждането душата ни може да се освободи от оковите на кармата.

Как създаваме кармата си?

Кармата се заражда в резултат на действия, които сме извършили поради липсата на любов и липсата на връзка с източника ѝ.

Поради липсата на любов ние съзнателно или несъзнателно нараняваме другите, или те нараняват нас.

Кармичните архиви се намират в Акаша. Там се пазят спомените на Вселената и записи за пътя на всяка една душа през вечността.

Как осъществяваме връзка с другите души?

Ако един човек изпълни мисията си, те си отиват от нашия живот. Някои хора ни карат да се чувстваме неприятно, така че за нас е облекчение да се освободим от тях.

Ние се учим от тези чувства и емоции. Не трябва да ги пренебрегваме.

Калта и прахта от подтиснатите ни негативни преживявания и нежелани емоционални състояния на страх и болка са в дълбините на същността ни.

Всички хора, които срещаме в живота си, са наши учители, чиято роля е да ни помогнат да се освободим от отровата, която задържаме.

Първият ни контакт със съответен човек става на визуално ниво. Но обикновено привличането първо се осъществява на подсъзнателно ниво, чрез разчитането на кармичните записи.

Нашите кармични записи „разпознават“ енергията на другите, когато тя е нужна за прочистването на нашата карма.

На база на връзката между тези енергии, кармичното ни подсъзнание ни подсказва дали да създадем взаимоотношения с определени хора.

При взаимоотношенията си ние не се развиваме чрез изразяването на най-добрите ни страни.

Те не показват цялата ни същност. Ние растем чрез конфликтите, които преодоляваме.

Трябва да се вгледаме в себе си и да осъзнаем защо дори се е породил подобен конфликт. Трябва да открием фрагментите в себе си, които ни правят по-слаби.

С времето същността ни се поляризира и скрива определени емоционални преживявания като страх, болка, омраза и завист, докато друга част от нас продължава да функционира стабилно.

Отношението към другите хора формира голяма част от мозайката на нашия характер.

Каква е мисията ни като хора?

Ние създаваме взаимоотношения с хора, които са имали същите чувства към нас в някой изминал живот.

Целта на Кармата не е вашето вечно страдание, а да ви обедини в духовно единство с душите на близките ви хора, с които сте минали през безброй животи, за да стигнете до тук.

Те са неотделима част от вас, а вие – от Всичко. Докато не постигнете това, вашата душа вечно ще преминава през цикъла на вселенските уроци.

consciousreminder.com

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.