Хипотези

Знаете ли какво означава H1C6N7O8P431013522752333?

Извънземните посещения не са нещо ново. Небесните същества са били тук още от появата на човечеството. Те са управлявали и напътствали древните цивилизации.

Но с всеки техен досег извънземните винаги казвали едно и също нещо. Че един ден те ще се завърнат отново.

И днес те са тук. В миналото многократно сме посещавани от тях, а днес те са тук, за да ни кажат откъде идваме, накъде отиваме и какъв ще бъде краят.

Посланието

Сега те са тук, за да ни предадат едно единствено послание. Краят приближава. Краят на арогантността, краят на невежеството, краят на епохата.

В модерната ера на технологиите, ние се намираме в разгара на своя интелект и на върха на постиженията си. Ние се чудим и превъзнасяме от работата на двете ни ръце.

Но цялата ни експертност и демонстрацията на огромно превъзходство ни е накарала да забравим какви сме всъщност като човешки вид – изключителни, миролюбиви и просветлени същества.

От 1936 година насам ние постоянно се стремим да превземем и да нарушим цялостния ред в Космоса и нашата Вселена.

Чрез непрестанното търсене на извънземен живот, хармонията в пространството и времето са нарушени, заради непрестанният шум, идващ от нашата планета.

“Бомбардираме” с него дори най-близките си съседи в Космоса с отегчителното, безсмислено и непрестанно разпръскване на радио вълни в цялото пространство.

Притежаваме набор от сателити и подслушвателни устройства по целия свят, а някои дори отвъд нашия свят.

Всеки ден слушаме, очакваме и търсим интелигентен отговор от същества, които се надяваме да бъдат като нас.

Изучаваме далечния Космос и се заблуждаваме, че можем да го превземем в търсене и търсене на интелигентен живот.

Но въпросът, който трябва да си зададе всеки един от нас, въпрос изискващ трезво мислене и интелигентен отговор е – ние наистина ли сме интелигентни същества?

Нашата цивилизация е била в каменната ера само преди 5000 години. А ние се надяваме, че можем да осъществим контакт с извънземни цивилизации, които не са на 5000, а на милиони човешки години.

Няма нужда вече да слушаме, няма нужда да търсим, защото вярвате или не те контактуват с нас. Извънземните същества идват на тази планета ежедневно и неограничено.

Те установяват контакт с всяка една част от нашия свят, те са навсякъде по нашата земя в най-различни форми. Могат да се появят като един НЛО и после два, и след това три, а понякога и безброй.

Понякога се появяват като разум и колкото повече ги усещаме, виждаме и дори заснемаме навсякъде по света толкова повече  човечеството вярва, че има нужда от радио вълни и совалки в космоса, за да ги намерим.

Наречете го глупост или арогантност, но неоспорим факт е че вършим всичко погрешно. Докато ние се взираме в Космоса, през цялото време те са тук, точно пред очите ни.

И по важното: Те ни гледат право в очите. Професор Дан Вертимър от проекта SERENDIP /Изучаване на извънземни радио трансмисии от интелигентни цивилизации/ твърди, че е възможно да е открил извънземно послание.

„Съобщението“ продължило 134 секунди е синтезиран странен код. Когато кодът е съпоставен с бинарния модел е синтезирана поредица от цифри и букви: H1C6N7O8P4310135227523332

Arecibo_Observatory_Aerial_View
Обсерваторията Аресибо

Повече от 25 години те са сред хората, говорят с нас на сложен език, изискващ изключително ниво на интелект. Никой от нас не знае защо са тук или какво искат.

СЕТИ означава много повече от това, което ние си представяме. Това, което ще ви изненада е, че те използват същия акроним за обозначаване на метода, по който контактуват с нас. Всеки ден те ни изпращат съобщения и знаци.

Езикът, чрез който общуват с нас някога ще бъде разбран само от просветените, тези които притежават различна вибрация. Те се взират в лицата ни, говорят ни ясно, а ние не разбираме нищо. Никой от нас, нито един от нас не може да ги разбере. И съобщението, което се връща към тях остава празно и статично.

Когато идват на Земята, те пристигат с акроним, идентичен на SETI. Тяхното търсене на планетата ни също е наречено SETI , но акронимът означава: Търсене на Земна Форма на Интелигентност.

Те търсят из целия свят поне един от нас, който ще ги разбере. Защото само един от нас ще отвори вратата. Но когато той го направи, ще я отвори за всички нас.

Вярваме или не, ние изобщо не сме интелигентни същества. Поне не такива, каквито би следвало да бъдем. Точно заради това има и друг начин, по-добър начин, по който да осъществим контакт.

Пирамиди на платото Гиза

Има сигнал, който може да бъде разпространен от нас, да бъде разбран и най-важното да казва кои сме ние.

Този сигнал съществува около 2000 години пр.н.е. и е създаден от тези, които са били много по-интелигентни от нас – египтяните!

Насред пустинята на Египет, в платото на Гиза има три пирамиди. И колкото и изучавана и изследвана да е била структурата на тези пирамиди, никога не е било разгадано истинското им предназначение.

Тези пирамиди са създадени с едно единствено предназначение – контакт.

Ние вярваме, че търсенето на извънземен живот започва с радиовълните. Но всички ние грешим!

Съществува много по-сложен начин, осъществяващ контакт с тях. Този начин е бил познат още преди 5000 години и нашите предци, създателите на светове са разговаряли с извънземни.

Това е по-добър начин за комуникация, метод, който не нарушава тишината и хармонията на Космоса.

Методът се намира в Египет и той се нарича: Трите пирамиди в Гиза. Тези три пирамиди представляват най-голямото послание, което можем да изпратим към Космоса.

Трите пирамиди са идентична постановка на трите звезди, оформящи пояса на съзвездието Орион.

Това е съобщението, което се вижда от Космоса. Приближавайки Земята всеки един космически кораб или совалка вижда това съобщение.

Знакът на съзвездието Орион, дава ясен сигнал, че тази планета е била среда на живот на висш интелигентен разум и той идва отново, за да поправи стореното от нашата неразумна цивилизация.

НП/от Деймън Бери