Съзнание

Знаете ли кои са двете най-мощни думи на Земята?

Замисляли ли сте се наистина за силата на думите? Осъзнавате  ли дълбоко подсъзнателните убеждения, които носите в себе си? Помислете за момент и бъдете честни със себе си.  

Какво мислите за себе си? Какво бихте казали за човека, който сте във всекидневието ви?

Творението ви се случва сега. Вие сте най-големите критици и сътворители на собствения ви живот.  

С тази свобода, вие имате огромната сила да решите кой сте и кой искате да бъдете.  

Истината обаче е, че повечето от нас са много критични и нямат най-положителните вярвания за себе си. Същевременно, много от собствените ни вярвания всъщност представляват вярванията на другите.  

Оставяме мнението на другите да окаже толкова силно влияние върху нас, че ние вярваме, че сме това, което другите твърдят за нас.

Нашите мисли и думи са оформили нашето настояще и , в момента, оформят нашето бъдеще – те не са скрити в тайна кутия, а засягат нас и другите, пряко и публично.  

Ако искаме да видим реална промяна в нашия живот и успехи в нашите начинания, трябва да се научим да препрограмираме мислите ни и да ги поддържаме положителни – в частност, мислите за нас самите. 

АЗ СЪМ са двете най-мощни думи на Земята

Свободата е тежък подарък. Това е едно от най-мощните изявления, които можем да направим.

Всичко, което следва, започва от АЗ СЪМ. Да, това е декларация за 100% чисто творение.

Добрата новина е, че имаме силата да избираме.  След като осъзнаем тази сила, е нужно да действаме, за да прекратим даден цикъл и да заменим ограничаващите вярвания.

Можем да изберем какво да мислим за себе си.  Естествено, всички желаем да подобрим актуалното ни положение, да осъществим мечтите ни и да живеем в повече свобода.  Един от най-важните качества на хората, постигнали целите им, е позитивното им отношение и категоричните твърдения на АЗ СЪМ. 

Да, действието има значение, но то не е достатъчно

Като създател на вашата реалност е нужно да повярвате в нея, за да я видите. Именно затова твърдението АЗ СЪМ е толкова важно.  Ако му обърнем внимание, ще открием, че нашето общество може да прелива от негативна енергия.  

Ако обаче насочим вниманието си към положителната енергия установяваме, че тя расте прогресивно. Всичко зависи от това накъде насочваме вниманието.

Сътворете се, работете

Когато започнете съзнателно да използвате силата на АЗ СЪМ, животът ви ще претърпи промяна. Това не е нещо, което работи за някои хора и не работи за други-

АЗ СЪМ работи за вас, когато вие работите за АЗ СЪМ.

А това трябва да бъде постоянно. След като извършвате това за известно време, вие изграждате автоматизъм и “рециклирате”  нагласите ви.  

Вашата цел е дълбаете всекидневно и да намерите онези отрицателни думи, които вече не ви служат, за да ги трансформирате.  Отрицателните думи обикновено са твърдения, които вие самите смятате за самоопределение, известни още като  “ти си това, което хората смятат, че си“.

Вие сте това, което сами създавате  

Вие сте това, което искате да бъдете.  

Нищо не може да ви задържи там, откъдето искате да излезете- нито обществото, в което живеете, нито генетичното наследство, нито миналите преживявания.

Какво търсите да сътворите в живота ви?  

Всъщност, вие получавате “безплатен одит” на това, което притежавате сега, откривайки текущите ви убеждения на АЗ СЪМ.

Така че, отделете няколко минути от ежедневието ви, за да запишете ограничаващите убеждения, които осъзнавате.  Време е да ги замените с убежденията, които бихте искали да имате за себе си.

Можете да запишете новите, искрени желания за вас на малки бележчици, след което да ги поставите навсякъде – на вашето огледало, хладилник или в офиса ви.

Вашата крайна цел е да занулирате мозъка и подсъзнанието ви, като препрограмирате ума за конструктивни вярвания. 

Разполагате с неограничена сила и креативност – вашата дълбока същност знае това.  

Източник: magiquelife