Съзнание

Знаете ли колко е развита интуицията ви по време на изолация?

Колко е развита интуицията ви?

Можете ли в тези трудни моменти да се позовете на нея, когато сте поставени в принудителна изолация? Губим ли усещанията си или напротив те се усилват?

Почти всички хора имат естествена социална интуиция, която помага да комуникираме с другите. Но във времена на криза и когато тя е свързана с нашето здраве, силата на интуицията се усилва.

Все пак има и специални хора, които просто усещат нещата на по-дълбоко ниво. Ето защо те са и по-подготвени в моменти на изпитания.

Такива хора имат усет и за емоциите на другите. Интуицията е така нареченото шесто чувство, според автори като Дийпак Чопра, Наполеон Хил, Луиз Хей и други.

Според други интуицията е просто е признак на развита наблюдателност. И в единия, и другия случай хората имат своя личен прочит.

Ярки сънища

Дълбоко интуитивните хора могат да имат много ярки и живи сънища, които по-късно ясно си спомнят.

Често пъти в тези сънища присъства хора от живота им. Може би това е свързано със способността да интерпретират малки детайли и да правят заключения.

И наистина сънищата са един от най-силните инструменти за решаване на проблеми.

Преценка на характера

Вие имате таланта да достигате до сърцевината в характера на хората и да виждате отвъд тяхната изкуствена фасада.

Всеки прави първо впечатление до 30 секунди след като се запознае с някого.

Разликата е, че вашето първо впечатление почти винаги е точно. Ако не харесвате някого има голяма вероятност да сте прави в преценката си.

Висока емоционалност

Вие сте дълбоко емоционални и чувствителни. Съпричастни сте и лесно можете да усетите емоциите на хората около вас. Ето защо е добре да се вслушвате във вътрешния си глас.

Синхроничност

Умът ви забелязва всеки знак, който Вселената ви дава. Не е рядкост един ден да си мислите за нещо и да видите как то се осъществява само седмица след това. Това е голямо предимство в тези трудни времена.

Изолация

Ние сме вкарани в капана на изолацията и паметта започва да работи на други обороти. Това може би не е въпрос на добра памет. Вие просто мигновено усещате енергията на всеки човек, който срещнете.

Това усещане остава у вас и е невъзможно да забравите имената им. Вие най-вероятно помните и разговори проведени преди дълго време.

Усещате, когато хората не са искрени

Без значение колко добър лъжец е някой вие ще усетите лицемерието у човека срещу вас. Това е едно от големите оръжия на интуитивните хора.

Оптимизъм

Въпреки че усещате всичко, което не е наред със света вие вярвате, че накрая всичко ще се оправи.

Това може да е поради способността да усещате мотивацията на хората. Вашето убеждение е, че дълбоко в себе си всеки е добър.

НП/2021