Тайни и загадки

Знак ли е Кървавата Луна за наближаващия край на света?

Изплуват все повече нови конспиративни теории свързани с Кървавата Вълча Супер Луна.

Рядко срещаното затъмнение бе наблюдавано в нощта на 20 срещу 21 януари от милиони хора в Европа, Северна и Южна Америка. То продължи 3 часа и 17 минути.

Дали тя е знак за наближаващия край на света? Какво казват злокобните пророчества?

Според проповедника Пол Бегли от Индиана: „Тези апокалиптични знаци в небесата сочат към катастрофални събития, които се задават от хоризонта.“

„Трябва да сме много внимателни. Точно сега. Трябва да сме готови.“

„Тези събития ще се разгръщат бавно, периодично, както са посочени в Библията.“

„Но мога да ви кажа това, Бог е определил финалния ни час.“

Библейски знаци

Според някои хора кървавата Луна е предсказана от библейски пророчества. Публикувани са множество апокалиптични книги, свързани с този феномен.

Може би най-популярната от тях е „Четири Кървави Луни: Нещо ще се промени“. Според автора Джон Хаги събитието се осъществи библейско пророчество.

Според Хаги то се съдържа в Книга на пророк Иоил 2:31: „Слънцето ще потъне в тъмнина, а луната в кръв, преди да дойде великият и страшен ден на Господ.“

Кървавата Луна е спомената и в откровение 6:12: „А когато сне шестия печат, ето видях: стана голямо земетресение и слънцето почерня като вретище, и месечината стана съвсем като кръв.“

Според Хаги в Деня на страшния съд християните ще се възнесат в небесата, Израел ще започне велика война, наречена Армагедон, а Иисус ще се завърне на Земята.

Следващото подобно лунно затъмнение ще дойде през месец май 2021. Но да не забравяме, че тези пророчества вероятно са плод на недотам чисти намерения, допълват от изданието.

thesun.co.uk