Тайни и загадки

Знаците, че сте се свързали с човек от минал живот

Често се питаме дали не сме срещнали някого, когото познаваме от миналия си живот. Случва се внезапно, независимо дали при появата му сме изпитали силна симпатия или странно, объркващо чувство.

Въпреки че това явление се смята за по-рядко, изобщо не е невъзможно да сме общували през годините с много хора, които познаваме от предишни прераждания.

По какво личи, че срещата между двама души (или две души, два духа) вече се е състояла, но далеч по-назад във времето? Ето няколко признака, чрез които може да опитате да си отговорите сами на този въпрос.

Бърза силна връзка между вас

Все едно два противоположни магнита се насочат един към друг. Изпитвали ли сте това?

Обикновено душите, които са се срещали, генерират незабавна връзка.

Пред вас се изправя привидно нова личност, която моментално смъква защитните ви механизми.

Възможно е да си проличи, че една връзка не е нова, по лекотата на взаимоотношенията и тяхната дълбочина.

Негативни усещания без причина

Неминуемо в предишен живот се е случвало да сте тясно свързани с някой, който не се е държал добре или не е бил непременно ваш приятел.

Понякога това усещане се запазва и го изпитваме мигновено, щом срещнем такъв човек, без да можем да си обясним защо. Чувството може да бъде предупреждение, но това не означава, че трябва да го намразвате отново.

Навярно има причина да се срещнете отново, урок, който трябва да се преговори или невзет изпит. А и подхождайки с добро, се развиваме и растем като човешки същества.

Общувате по каналите на телепатията

Това е този човек, който винаги много добре може да разбере как се чувствате. Такъв човек знае какво се случва с вас от разстояние.

Помисляте за него и той се появява или влиза по някакъв начин в контакт. По едно и също време се сещате за еднакви неща.

Редовно предвиждате постъпките или думите си. Това трябва да е човек, който има силна връзка с душата ви в миналото.

Срещате се при „кармични“ обстоятелства

Нищо не е стандартно, когато става дума за среща с човек, когото вече познавате от предишно прераждане. В същото време всичко изглежда все едно точно така трябва да бъде.

Този човек е носител на древно знание за вас. Вашият минал живот е тук, за да ви припомни нещо, което сте забравили.

Този човек ще дойде в живота ви неочаквано. При пътно произшествие, на опашка пред банка, пред лекарски кабинет или просто „ей така“, но в съдбоносен за вас ден.

Странни неща се случват, когато сте заедно

Може да звучи налудничаво, но е така – определени натурални феномени се наблюдават, когато сте заедно.

Спира ли техниката понякога да работи? Забелязали ли сте, че винаги грее слънце? Или пък при всеки ваш контакт задължително вали?

Дали всеки път ви преследва тълпа? Натъквате ли се на еднакви птици или растения? Натрапчиви съвпадения на числа, имена, часове, дати? Намирате ли поличби и знамения в отношенията ви?

Колкото повече положителни отговори сте дали, толкова по-сигурно е, че разпознавате стар другар. Особено, ако у вас напират множество примери за допълване на списъка.

Явно с този човек се познавате от друго прераждане. Може да сте били майка и дете, братя, любовници, врагове, приятели, ученик и учител и т.н. Разчитайте на интуицията си.

OMTimes Magazine