Съзнание

Знаците, които ще забележите преди да настъпи голямата промяна

Светът, в който живеем е създаден от модели. Поради тази причина, можем да предвидим нашето бъдеще.

Когато знаем какво се е случило, имаме предимството да предвидим събитията. Всъщност това е изкуството на поличбата или врачуването.

Когато ни предстои да претърпим някаква промяна в живота си ще я почувстваме навсякъде около нас и ще се случват определени неща.

Тези знаци ни изпащат послания, за да се подготвим и да получим енергийния тласък, от който се нуждаем.

Свобода

Промените се случват, когато се освободим от дълговете си в миналото. Тези дългове могат да се проявят под формата на ежедневна рутина.

Когато човек е готов да приключи един етап от живота си и да започне нов той ще усети нежният бриз на свободата. Човекът става различен и това се усеща.

Числа

Когато нещо е на път да премине през процес на промяна непрекъснато ще забелязвате числата 1 и 9.

Тези две числа, означават край и ново начало и ще присъстват навсякъде около вас.

Животни

Често когато предстои промяна или трансформация човек непрекъснато ще вижда водни кончета или пеперуди, или някои други видове животни, които символизират промяна.

Знаци

Често такива знаци се проявяват, като сънища. Докато спите можете да видите странни символи, които да си спомняте дори и след събуждане.

Тези символи могат да се проявят и в реалността. Странни символи или дори облаци в небето, знаци по стените или продължителни усещания за дежавю.

Енергия

Почти всеки човек, който стои пред нов път в живота си ще усети изненадващо подобрено фунциониране на вътрешната енергия.

Ще се почувствате млади, готови да се впуснете в най-големите и интересни загадки на живота.

Приливът на енергия, често се усеща от тялото, като повишено или подобрено либидо.

Източната философия съветва да знаем как да пренасочваме енергията си, за да можем да изпитаме удоволствие от всичко, което следва промяната.

За всеки от нас тя настъпва по различен начин, но като цяло се забелязва оттеглянето на едни приятели от нас и появата на нови хора в живота ни.

Ето защо не бива да се страхуваме от новото, а да гледаме на него с други очи.

Източник: Сonscious Reminder