Съзнание

Знаците, по които да познаем дали сме земен ангел?

Целта на новите „земни ангели“ на този свят е да разпространяват светлината. Като такива те често биват наричани „Служители на светлината“.

Това са определенията, които можем да прочетем в книгите на Д. Върчу и Дж. Смидли.

Тези създания не толерират омразата, насилието или потисничеството. Те непрекъснато се опитват да всеят хармония между хората.

Земните ангели или служителите на светлината носят стари души. Те усещат, че душата им е стара и е пратена на Земята, за да бъде заредена с нова енергия.

Това са най-безкористните хора, които някога ще срещнете. И вие може да сте един от тях, защото новото време изисква нови решения в битката за доброто. Но какви са знаците, които откриваме при тези „земни ангели“?

Имате изострени сетива

Земните ангели често притежават изключително изострени сетива, които им позволяват да усетят негативната енергия около тях.

Понякога тези чувства могат да бъдат прекалено силни и объркващи, оставяйки ангелите в безпомощно състояние.

Те могат да се изморят от страдането около тях и да потърсят промяна. Тяхната чувствителност ги кара да търсят усамотени места, където да се отдръпнат от света.

Нуждаете се от време само за вас

Тъй като служителите на светлината са изключително чувствителни, те често трябва да отделят време само за себе си, в което да презаредят енергията си.

Те използват това време, за да се възстановят и да се подготвят за бъдещи преживявания.

Те не се страхуват да се вгледат в самите себе си и да се регенерират. Те разбират, че трябва да осъществят пълния си потенциал, за да могат да помогнат на света.

Дълбока нужда за грижа към другите

Емпатията е силна черта на земния ангел. Тези хора познават страданието и се опитват да предпазят другите от него.

За тях не е трудно да се грижат за другите и да бъдат отдушник за страданието на душите им.

Силна интуиция

Служителите на светлината имат много силни интуитивни способности, тъй като те винаги разчитат на интуицията си, за да вземат решение.

Те разчитат и на логиката и рационалното мислене, но вярват, че Вселената ще им донесе позитивната енергия, която търсят стига те да са отворени към нея.

Чувствате, че имате някаква цел

Земните ангели са лечители и възприемат себе си като такива. Страстта да помагате ви е подтикнала да изберете професия. Но не самво като лекар, учител или съветник, а просто като човек помагащ на другите.

Изявена черта на Земните Ангели е тяхната осъзната необходимост да се отделят от предначертания път без значение дали това е прието или не. Илизането от матрицата е задължително условие.

„Нормален“ е последното нещо, което служителите на светлината биха искали да бъдат.

expandedconsciousness