Новини

Звездният портал до Тигър и Ефрат, който остава загадка?

През цялата история, най-древните и свещени места на човечеството са страдали от конфликти и войни.

Възможно ли е да са част от неземен план? Може ли извънземен разум умишлено да осуетява всеки опит да открием присъствието му в древните хроники? Може ли доказателствата да са скрити в забранените зони?

Нечуваното вандалство над артефакти

От 1990 г. в Близкия изток се наблюдава унищожаване на културното наследство от безпрецедентен мащаб.

Мащаб, невиждан от времето на християнския вандализъм, който разрушил Римската империя.

Повече от 700 000 археологически, културни и религиозни артефакти са били откраднати или унищожени, а над 200 важни исторически обекта са превърнати в руини.

Дали някой умишлено подклажда напрежение, за да ни попречи да открием нещо?

Нещо, което коренно ще промени разбирането ни за това, кои сме ние и откъде идваме?

Специалните ордени не искат никакви идоли и заради своите  вярвания, те унищожават нашето културно наследство като плащат на терористични групи. А подобно на човешкия живот, голяма част от тях не могат да се върнат.

Възможно ли е да има нещо специално?

Регионите около древните реки и Мала Азия са много ценни за случилото се на тази планета. Знаниято и еволюцията ни на Земята е пряко свързано с поречието на реките Тигър и Ефрат.

Изследователите наричат тези места „забранени зони“ на Земята. Области, които извънземните същества не позволяват да бъдат изследвани от хората. Но ако е така, защо?

Вероятно още улики могат да бъдат открити, ако проучим конфликта в друг неспокоен регион, където едни от най-големите съкровища на човечеството са били откраднати изпод пясъците на пустинята.

Наблюдатели твърдят, че по време на Арабската пролет, камиони, натоварени с багери, придружени от бронетранспортьори и въоръжени мъже, са копали три дни в пясъците около Кайро и са отнесли нещо със себе си.

Никой не знае какво е било разкрито

Пазачите били безсилни да ги спрат. Тази липса на охрана създала голям хаос и някои хора решили да откраднат египетските антики.

Сателитните снимки показват много нови дупки в земята, огромни ями, които са изкопани от иманяри. Теорията, че най-сетне е открит портала станал прототип на филма „Stargate“, след който тръгна и успешен сериал.

Друга още по сензационна теория твърди, че и войната в Ирак е била заради Звездната врата на Анунаките.

Според нея, Саддам Хюсеин е имал достъп до този портал и е заплашил да го използва, но плановете му са Били осуетени от намесата на американските войски.

Петрол и зведен портал,

плюс злато, много злато. Изледователи настояват, че дори фактите за генетичната намеса тук на планетата са укривани.

Тази версия, както става ясно се мултиплицира от публикации на конспиратолози в мрежата и известни имена, като д-р Стивън Гриър, Дейвид Уилкок и писателят Майк Бара.

Той дори описва в своя роман „Древните извънземни и тайните общества“ създаването на подчинени раси и връзките на тайните общества с чужди цивилизации.

Има портали свързващи нашия свят със света на Наблюдателите.

Това са същества, които отговарят за нашето развитие и следят за неизползването на ядрено оръжие.

Нахлуването в Ирак

Звучи пресилено, но тази теория е широко разпространена. Възможно ли е армията на САЩ да е търсила нещо повече от оръжия за масово унищожение при нахлуването си в Ирак?

Възможно ли е нещо от огромно значение, може би портал към друг свят, да е било открито сред хаоса?

Но ако в забранените зони има доказателства за извънземна намеса на Земята, то какво ще се случи, ако истината бъде разкрита?

Благодарение на днешната наука,

можем постепенно да възстановим, парче по парче, мозайката на древната история и да реконструираме картината на случилото се с нас, какво означава да бъдеш човек и връзката ни с големия космос, който е около нас.

Ако вярвате в присъствието на извънземни, вие разбирате, че те винаги са потискали развитието ни, за да не получим много знания. Ако искаха обратното, то вече щеше да е факт.

Те искат да сме невежи, войнствени и алчни. Възможно е никога да не разберем, какво се е случило на Земята преди много време.

Това е нашето изпитание, а причината все още да няма официален контакт, е защото ние сме на ръба да унищожим тази планета.

НП/2021